Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Revira avskrekking mot dyr

Avskrekkingsmiddel mot rådyr, hjort, elg, rein, sau, katt, mus, grevling, og andre dyr.

Markedet har lenge søkt etter et virksomt middel for å holde dyr unna områder de er uønsket på. Nå er det her!

Middelet er effektivt, økonomisk, letthåndterlig, miljøvennlig og holdbart.

Viltforskere har utviklet et produkt som spredes i terrenget som et tenkt gjerde. Dyrene, med sitt følsomme instinkt, oppfatter middelet som et varselsignal og unngår å passere over det behandlede området.

​Teknikken har store fordeler ut fra miljøhensyn, samtidig som den er dyrevennlig. Dessuten varer effekten av spredning av Revira opp til seks måneder.


Produktene har vært brukt siden 1997. Tusentalls fornøyde brukere innenfor mange bruksområder bekrefter at ved rett bruk, har teknikken meget høy beskyttelseseffekt.

Flerårige forsøk sammen med forsikringsselskap i Tyskland, viser en reduksjon av viltpåkjørsler med ca 95% på behandlede vegstrekninger.

Hvorfor Revira?
Revira er effektivt, lett å spre ut, drygt, økonomisk, ufarlig, miljøvennlig, en behandling rekker inntil 6 måneder.

Produktbeskrivelse:
Revira granulat består av brente leirkuler (leca). Gjennom en spesiell teknikk gies granulatet en fysikalsk funksjon som har vist seg meget virksom som avskrekking.

I lukket emballasje er lagringstiden minst 3 år.
Revira leveres i praktiske plastspann sammen med en utførlig bruksanvisning. 

Noen bruksområder

Hjortevilt

bilde

Prinsippet er at de ville dyrene skal møte signalene i god tid før de når fram til området de ønsker å beite på. Derfor skal spredningen gjøres ca 3-15 meter fra kanten av området som skal beskyttes.

Granulatet spredes jevnt, ca 20-30 kuler pr.m2 og i ca 2 meters bredde. Spre granulatet som om man sår for hånd. Overdoser ikke. Etterlat ingen hull i gjerdet.

I plantefelt: I tillegg til gjerdet, beskrevet ovenfor, legg også en diagonal i 2 meters bredde gjennom plantefeltet, for å forsterke beskyttelsen.

Veger og viltulykker: Brukes der dyrene beiter langs vegen eller krysser vegen på strekninger med dårlig sikt og der viltpåkjørsler er vanlig. Lag et gjerde på ca 2 meters bredde, 5-20 meter fra vegkanten, på begge sider av vegen. Lag åpninger på plasser med god sikt.

​Teknikken er beregnet å fungere på dyr under normalt næringssøk. Jagede dyr under brunstperiode eller ved jakt er naturligvis vanskeligere å påvirke med "myke" metoder. Teknikken har dog vist seg å ha en meget god avskrekknings-effekt med korrekt bruk. I Tyskland har man for eksempel konstantert over 95% forbedret sikkerhet ved bruk langs veier, mot viltulykker.

Effekten varer fra 3 til 6 måneder.

Katt

bilde

Spre granulatet utover området som det ønskes at katten holder seg borte fra og 3 til 5 meter utenfor dette igjen. Dermed vil katten merke signalene fra Reviraen før den går i sandkassen, blomsterbedet, ol.

​2 liter Revira rekker til ca 250m2.

Effekten varer fra 3 til 6 måneder

Mus, jordvonn, grevling

bilde

Mot grevling, mus, jordvonn m.fl.

Mot mus: Spre granulatet i ca 2 -3 meters bredde rundt hus ol. som det er ønskelig å holde mus borte fra.

For jordvånd: Hele området behandles med Revira, og middelet bør også legges i ferske hull og ganger, hvis mulig.
For grevling: Behandle hele området grevlingen oppsøker. Hvis en vet hvor hi eller soveplass er, behandle hele dette området, hvis mulig.
2 Liter Revira rekker til ca 250m2


Prisliste

Revira hjortevilt
Mot klovvilt som rådyr, hjort, elg og rein. 
Art.nr. 700 
Størrelse 2 liter
kr   395,-
Revira Mus
Mot mus, jordvonn og grevling m.fl.
Art.nr. 705 
Størrelse 2 liter
kr   395,-
Revira Katt
Mot katt
Art.nr. 706
Størrelse 2 liter
kr   395,-
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn